ankas kruiderij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Kruiden consult

Persoonlijke zorg
U kunt bij mij terecht voor een consult wanneer u een klacht heeft die u graag met behulp van kruiden wilt aanpakken en of oplossen.

Als natuurgeneeskundig therapeut kijk ik verder dan de lichamelijke klacht die u heeft. Ik werk vanuit de holistische benadering.De holistische benadering houdt in dat iedere mens het vermogen heeft om zichzelf te genezen. Het lichaam geeft signalen af die we serieus dienen te nemen. Als dit proces goed doorlopen wordt zal het lichaam haar eigen energie/kracht gebruiken om de ziekte aan te pakken en weg te werken.
De begeleiding richt zich op lichaam, ziel en geest. Samen proberen we dichter bij de oorzaak en oplossing van de klacht te komen en zo de zelfgenezende kracht van het lichaam stimuleren.
Het herstellen van de bazans zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.


Dit proces doorlopen we samen en wordt indien nodig ondersteund door kruiden.
Ik houd eerst een uitgebreide intake. Hierin wordt uw psychische gesteldheid, uw zielenrust en uw lichamelijke gesteldheid besproken. Samen kijken we naar wie u bent, hoe u uw leven hebt ingericht, en hoe uw (eventuele) medische geschiedenis er tot nu toe uitziet. Zo onderzoeken we waar de klacht vandaan komt. Uw klacht kan zowel op lichamelijk als op geestelijke vlak liggen. De intake vormt de basis van de begeleiding.

Als we een totaalbeeld hebben, bespreken we welke kruiden u kunnen ondersteunen. U kunt dus bij mij terecht om een recept op maat te laten maken. Dit kruidenrecept is ondersteunend en vervangt dus nooit het advies en de medicatie van een arts.

Ook is in een aantal gevallen een consult per e-mail mogelijk. Afhankelijk van de klacht stuur ik u een vragenformulier toe. Op basis van de antwoorden geef ik een advies.

Wilt u meer informatie over mijn behandeling, kunt u contact opnemen via e-mail:  info@ankaskruiderij.nl

of telefonisch 06 23466332


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu