ankas kruiderij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Wie ben ik?

Introductie

Ik ben Anka van Eerd, opgegroeid op het Brabantse platteland. Als kind van de natuur experimenteerde ik met alles wat ik daar vond en wat ik om me heen zag. Deze passie is nooit over gegaan.

Enkele jaren geleden heb ik mijn leven een andere wendign gegeven en de opleiding tot Herborist gevolgd, aangevuld met de opleiding van natuurgeneeskundig therapeut bij Kruidencentrum De Sprenk in de Mortel, de enige erkende opleiding tot herborist in Nederland. In Leende heb ik de opleiding tot Sabaaydi masseur gevolgd.
  
Voor informatie bezoekt u hun site. www.desprenk.nl
en www.Sabaaydi.nl

Het geeft een heerlijk gevoel om buiten te zijn, planten te verzamelen, te drogen en er vervolgens mooie producten van te maken.
De heilzame werking van de planten om ons heen, de “oude” recepten opnieuw onder de aandacht brengen, duurzaam omgaan met materiaal uit de streek en omgeving dat wil ik doorgeven aan u. Ik ken de werking van zo’n 150 meestal inheemse planten en weet deze kruiden in te zetten voor allerlei verschillende doeleinden
 
Ik wil  mijn ervaring als mens, therapeut, maatschappelijk, sociaal cultureel werker inzetten om u te begeleiden op weg naar een nieuwe balans in uw leven.
In de massages die ik aanbied wil ik de ervaring bieden dat u uitgerust en ontstresst weer bij mij de deur uitgaat.
Ik ben aangesloten bij het Herboristengilde.  

 
Voor meer informatie:  
 
e-mail : info@ankaskruiderij.nl

   
Telefoon : 06 23466332


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu